Truls

En middelaldrende mann ligger i en seng med dyna over underkroppen, og støtter hodet i venstre hånd. Han har kort, grått hår med høyt feste, blå øyne, tredagersskjegg, og en tatovering av en rose på sin høyre overarm. Han ser i kamera med et alvorlig, tankefullt uttrykk.Den middelaldrende mannen ligger på magen på madrassen i senga. Han ligger med ansiktet på kanten av madrassen og ser i kamera med et mildt smil.Den middelaldrende mannen ligger naken på madrassen i senga. Senga har ingen dyne eller pute, og det lille rommet er tomt for møbler foruten senga. Mannens venstrefot er amputert ved leggen. Han har en sort protese på den. Sola skinner på mannen gjennom vinduet og alt er uskarpt.

Problemet mitt er at knærne mine ikke er like lange. Da jeg hadde sex med protesen min, så ble det veldig fomlete. Ja, jeg risikerte nesten å skade noen! Derfor fikk jeg spesialdesignet en protese som jeg bruker når jeg har sex. Jeg er skikkelig fornøyd og protesen ser veldig kul ut.

Om jeg kunne gått tilbake i tid så ville jeg bedt meg selv om å slappe av. Ingen tenker mer på at du har amputert enn du gjør selv. Dette kommer til å gå bra, du må bare ikke spolere for deg selv!

 

Klikk her for å gå tilbake.