Trond Are

En hvit, ung mann i 20-årene står ved et vindu. Håret hans er kort, brunt og ryddig gredd bakover. Mannen har en slank overkropp og står i en blå boksershorts. Han har en tatovering av en klokke med romertall over sitt venstre bryst, og et anker omslynget av et tau på sin venstre underarm. Han har to arr som går på tvers av magen under navlen. Det lengste arret går langs deler av linningen i boksershortsen. Sollyset skinner gjennom vinduet og treffer mannens overkropp. Mannen ser i kamera og har et lett smil.Den unge mannen ligger avslappet på ryggen i senga med armene bak hodet. Han ligger oppå dyna i sin blå boksershorts. Han ser i kamera og smiler bredt.

Jeg mener at seksualitet er viktig selv om du har en funksjonsnedsettelse. Målet mitt er å vise andre unge at det ikke er farlig eller umulig å være seksuelt aktiv med en funksjonsnedsettelse.

I begynnelsen var det litt vanskelig for meg å venne meg til at jeg er syk og at jeg derfor måtte endre på noen ting i livsstilen og hverdagen min. Men jeg er jo den samme personen som før, bare at jeg nok er enda tryggere på meg selv nå.

 

Klikk her for å gå tilbake.