Sally

Ei mørkhudet jente i tenårene sitter i en seng. Hun sitter med beina samlet i kryss, i buddhastilling, og drar av seg en topp over hodet. Hun har en sort BH og en pysjamasbukse på seg. Lakenet i senga er skrukket og dyna ligger uryddig rundt jenta. Sola skinner gjennom vinduet bak henne, og danner et kraftig motlys. Alt er veldig uskarpt.Den mørkhudete jenta ligger på ryggen i senga med dyna halvveis over seg. Jenta er fyldig, hun har mørkt, kruset hår i to musefletter på hodetoppen. Hun ligger i sort BH og pysjbukse, og ser avslappet og alvorlig mot kamera. Alt er uskarpt.Den mørkhudete jenta ligger på siden i senga og poserer som en modell med hodet hevet mens hun støtter det til hånda. Hun ser rett i kamera med et bestemt blikk. Den ene foten ligger med elegant bøy i kneleddet over den andre. Jenta har sort BH og pysjbukse på seg. Et par dyner ligger uryddig rundt henne i senga, det er puter i begge ender av den. På det ene gitteret i sengeenden henger det to håndklær. På gulvet ved siden av senga står en rullestol. Rommet er malt grått og den ene veggen har en grå tapet med hvite blomster.

Mange tror at jeg ikke kan ha sex og at jeg ikke har en seksualitet på grunn av rullestolen. Men jeg bryter ned de fordommene ved å være fullstendig åpen om slike temaer. På sosiale medier liker jeg å vise ulike sider av meg selv, og på denne måten får jeg folk til å se meg for den jeg er.

Det er en myte at funksjonshemmede ikke kan være sexy og sensuelle. Bare se på meg! Jeg nekter å la stereotypene kontrollere meg, og de bør heller ikke kontrollere andre.

 

Klikk her for å gå tilbake.