Nauy

En ung mann i 20-årene med asiatisk utseende ligger på magen i en seng. Dyna ligger ved siden av ham. Mannen har kort, sort hår, brune øyne og en muskuløs overkropp. Han hviler på albuene, og har kun en turkis boksershorts på seg. På sin høyre overarm har han tatovert «Nauy». På den andre skuldra har han en stor, detaljert, fargerik tatovering. Hans høyrefot er amputert ved låret. Mannen har blikket vendt til siden og har et lett smil.

Den unge mannen sitter på sengekanten iført turkis boksershorts. Hele venstrearmen er tatovert med fargerike, detaljerte motiver fra skuldra og ned, blant annet med en brun hane. På den andre armen strekker det seg et arr fra bicepsen og ned på innsiden av underarmen. På den amputerte foten går et arr fra lysken og ned til amputasjonspunktet ved låret. På den venstre foten går det et langt arr på yttersiden av både låret og leggen. Mannen ser i kamera og smiler vennlig.Da jeg våknet og innså at benet mitt var amputert så raste verden min sammen. Det høres kanskje litt rart ut, men noe av det første jeg tenkte var at nå er det ingen damer som vil ha meg lenger.

Det gikk en stund før jeg begynte å date igjen – jeg måtte lære meg å elske meg selv først. Nå er jeg forlovet med verdens beste dame og snart blir jeg far for første gang! Jeg har nok aldri vært lykkeligere enn det jeg er nå.

 

Klikk her for å gå tilbake.