Luna Andrine & Alexa

En transkvinne i 20-årene ligger på siden i en seng. Håret hennes er blondt og gredd bakover. Hun har blå øyenskygge, rød leppestift og piercinger på underleppa ved hver munnvik. Hun har på seg smykker, fargerike armbånd og sort neglelagg på fingerneglene. Hun ligger i bar overkropp og har tatovert et hjerte i rødt, gult og blått på sin venstre skulder. Bak henne ligger en transkvinne med brunt, halvlangt hår. Hun har briller, sort leppestift og en sort singlet på seg. Hun ligger helt inntil kjæresten sin og hviler hodet på skuldra hennes, med hjertetatoveringa hennes like ved kinnet sitt. Hun har den ene armen rundt kjæresten og stryker henne kjært på den ene underarmen. Veggen bak har furupanel, og sollyset treffer dem gjennom et vindu i skråtaket. Begge ser i kamera.Den unge transkvinnen ligger på tvers over putene i senga og hviler hodet i hånda. Overkroppen hennes er bar og man kan se brystene hennes. Hun har på seg en beige bukse. Den andre transkvinnen ligger ved henne og hviler hodet i fanget hennes. Hun har på seg sin sorte singlet og en sort bukse som er av dongeri øverst, og av skinn fra låra og ned. Begge har sort neglelakk på fingerneglene, og ser tankefullt opp mot kamera.De to ligger tett sammen. De ligger på siden, vendt mot hverandre og med armene rundt hverandre. De ser på hverandre og smiler varmt.

Vi møttes gjennom en felles venn på Facebook. Begge lette etter flere venner som kunne forstå hvordan det var å være født i feil kropp, men heldigvis utviklet vennskapet vårt seg til å bli mye mer.

Begge gruet vi oss til å fortelle den andre at vi hadde Asperger. Hva ville hun tenke, liksom? Men så viste det seg av vi begge har det. Det er jo litt gøy, dessuten gjør det at vi forstår hverandre så mye bedre!

En ting vi synes er viktig å få frem er at ikke alle er hetero eller cis. Ja, noen er verken hetero eller cis.

 

Klikk her for å gå tilbake.