Helle-Viv

En middelaldrende kvinne ligger på ryggen i en sort seng. Kvinnen har turkist hår og en fyldig kropp. Brystene hennes er synlige gjennom en gjennomsiktig, sort, langermet topp. Den ene brystvorten er piercet. Hun har en sort truse på seg. Kvinnen har flere tatoveringer på kroppen. Øverst på høyre bryst har hun en halvmåne, og en stjerne på det venstre. Det venstre låret er tatovert med en ravn som sitter på en gren i måneskinn. Kvinnen drar den ene hånda gjennom håret sitt, og holder den andre fast på en av sengestolpene. Hodet er vendt mot den ene siden og hun har et åpent blikk.Den middelaldrende kvinnen sitter på kne i senga. Hun har et smykke rundt halsen og store, sølvfargede ringer på begge langfingrene. På en sort vegg bak henne, er det et bilde av et hvitt dødninghode. Hodet har englevinger og en gullfarget krone. Kvinnen ser i kamera med et alvorlig, tankefullt uttrykk.

Før lot jeg CP-en definere meg i mye større grad, og dette gikk i perioder utover selvbildet mitt. I dag ser jeg på meg selv som først og fremst kvinne, og jeg har et godt selvbilde og en enorm selvtillit.

Jeg får ofte mange spørsmål om funksjonsnedsettelsen min når jeg er ute på byen. Det er først når folk blir skikkelig fulle at de tør å spørre meg! Ofte får jeg spørsmål om jeg kan ha sex. Hvis jeg liker personen som spør svarer jeg at jeg ikke vet om jeg kan ha sex, men at vi godt kan gå å prøve.

 

Klikk her for å gå tilbake.